logo-image

Vill du göra en badrumsrenovering?

Har du funderingar på att kanske göra en badrumsrenovering i Uppsala? För el och VVS kan du vända dig till teamg.se. Att renovera badrummet kräver en bra planering och det innan du drar igång arbetet med det. Du vill ju att allt ska bli rätt från start, eller hur? Det är bra att ta minst en månad på dig att planera allt. Det kommer underlätta för dig. Du ska göra olika val så som inredning, belysning, kakel och andra saker du kanske vill ha. Du har ju även valet att göra vissa delar själv eller låta hantverkare ta hela jobbet. 

Vad måste göras?

Innan du kan göra om badrummet, så är det bra att riva ut det gamla. Det kan du göra på egen hand, om du vill spara lite pengar. Kanske det är så att du vill ha golvvärme? Eller ska det flyttas på rör eller el? Finns det saker att spara från det gamla badrummet, eller ska allt köpas nytt?

En badrumsrenovering tar minst 3-4 veckor. Under denna tiden så kommer du att stå utan en plats att göra dina behov på eller ta en dusch, så att du är medveten om det. Kanske du ska vara någon annanstans, eller har du en toa till i huset?

Fördelen med att göra en badrumsrenovering Uppsala är att du kan få ett badrum som matchar dina drömmar. För inspiration till din planering så kan du kolla runt på nätet då det finns massa bra saker där. 

22 Feb 2020