logo-image

Varför använda köttklubba?

Något som är riktigt bra att ha hemma, det är en köttklubba. I alla fall om det är så att du ofta tillagar kött. Vissa köttbitar behöver bankas ut, så att de blir möra och goda. Det går inte att göra så lätt med handen eller stekspaden. Visst kan du ta en gryta eller en brödkavel, men för att få till bäst resultat, så är det ändå bäst att använda dig av ordentliga verktyg. Om du vill jämföra olika modeller, så kan du göra det på bästitest365. Oftast är det lite segare kött som är bra att banka ut, så som lövbiff till exempel eller en schnitzel. 

Välja rätt köttklubba

Om du funderar på att köpa en köttklubba så finns det idag olika att välja på. Det är bra om du funderar på hur ofta du ska använda den samt om du ska ha några i olika storlekar. Sedan är det ju även bra att fundera på om det ska gå göra mer med den än bara möra kött. Samt hur mycket pengar du vill lägga på den.

Bra när du ska laga lövbiff och schnitzel

Både lövbiff och schnitzel kan bli segt om du bara steker dem som de är. Det även om du panerar schnitzeln. Så se till att du bankar ut dessa köttbitar före du lagar till dem. Du kommer direkt att känna skillnad i smak och i mörhet på dessa!

11 Feb 2022