logo-image

Tips för dig med litet badrum

Är det så att du har ett väldigt litet badrum så kan det krävas extra tanke och planering när du ska inreda det. Det gäller ju att få plats med allt du behöver, utan att det blir för trångt. Det gäller att göra smarta val av badrumsmöbler helt enkelt. 

Det kan vara smart att välja en liten, men rymlig kommod, som gör att du får extra förvaring under handfatet. Ett djupt spegelskåp är även det bra för att få plats med all småförvaring.

Dusch eller badkar?

Är det ett litet badrum så kan det vara svårt att få plats med ett badkar. Det finns förvisso små badkar, men det kan vara smartare att satsa på en dusch med vikdörrar. Eller duschväggar som inte har så stora mått. Fördelen med duschväggar som går att vika är att du kan vika in dem mot väggen när duschen inte används.

Om du har begränsat med golvyta eller väggyta, så bygg på höjden. Det finns smarta vertikala handdukstorkar. Passa även på att ha smart förvaring i duschen.

Få skräddarsydd lösning

Om du tycker det är svårt att själv planera eller få till det så finns det ju experter att vända dig till som kan hjälpa dig med det. Det oavsett om du ska helrenovera eller om du har tänkt att bara byta ut inredningen i ditt badrum. Det kan vara värt att lägga pengar på det så att du får ett optimalt badrum som fungerar i din vardag. 

1 Feb 2020