logo-image

Tapetsera med fototapeter i barnrummet

När man ska inreda barnens rum, så är det en del att tänka på. För att göra det extra personligt och lite roligare så är det inte fel att använda sig av fototapeter till barn. Fototapeter är idag åter populärt efter att haft ett par år då de mer eller mindre var bortglömda. Många minns 80-talet då dessa var poppis, men nu har de fått en uppsving igen, inte minst eftersom man nu kan använda sina egna bilder! En fototapet är oftast ett foto som täcker en hel vägg i ett rum, och det finns mängder med motiv att välja mellan. På Tapetstore.se finns det utöver möjligheten att lada upp egna bilder, även en databas med över 30 miljoner färdiga motiv!

Varför Tapetstore?

Jag har själv handlat via denna sida och är supernöjd med mina fototapeter. Det är enkelt att använda deras beställningsguide och man kan läsa om hur man går tillväga för att ladda upp egna bilder och göra om till fototapet till barn. Tapetstore erbjuder även:

  • Fri frakt
  • Fototapeter av hög kvalitet, tillverkade i Sverige
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Fototapeter som är miljövänliga
  • Färdiga motiv eller chans att ladda upp egna

Jag är ingen expert på att tapetsera, men dessa är av typen ”non-wowen easy up”, vilket betyder att du sätter limmet på väggen i stället för på tapeten, samt att materialet är tjockare och håller bättre än vanliga. Så jag klarade det nästan helt själv när jag gjorde mina!

10 Apr 2015