logo-image

Smarta städprylar för hemmet

Städning, det är något alla ägnar sig åt. Det då man vill ha ett rent och snyggt hem. Förr fick man ligga på knäna och skura, men med dagens teknik, så finns det en hel del prylar som kan städa åt en! Det är ändå rätt fantastiskt. På städguide.se kan du hitta en massa bra städtips, för de saker du måste städa själv. Här i vår artikel så kan du läsa mer om prylar som inte är fel att skaffa!

Dammsugare som går på egen hand

En dammsugare som dammsuger på egen hand? Jo men visst, med en smart robotdammsugare är det möjligt. Fördelen med dessa är att de kan gå runt på dina golv, till och med då du inte är hemma! De fungerar på de flesta golv, så länge det inte är en massa saker i vägen vill säga. Ofta finns det en timer i den, så att du kan ställa in när den ska dammsuga åt dig. Den känner även av när den behöver laddas, och går själv tillbaka till sin så kallade dockningsstation och gör det. 

Smart med ångmopp

En ångmopp är inte fel att ha hemma. Förvisso så städar den inte på egen hand, men den underlättar din städning enormt! Du slipper ligga ner på knä för att försöka skrubba bort envisa fläckar. En ångmopp gör jobbet åt dig. Dessutom behövs det inga kemikalier när du använder den. Du fyller bara tanken med vatten och kopplar in den. Vattnet förvandlas då till ånga och du kan moppa golven. 

Engångsservetter för damning

En annan smart produkt är må paket med servetter förbehandlade med möbelpoleringsmedel. De är perfekta att använda då du ska damma. De har funnits ett bra tag, men du kanske inte upptäck dem än? De underlättar i alla fall din jakt på damm! Du behöver inte ha en dammvippa eller olika dammtrasor liggandes runt omkring i huset. De kommer ofta i paket som är återförslutningsbara, så de torkar inte ut heller utan håller sig fuktiga så att du kan använda dem när du vill. Även om det inte är en elektrisk städpryl så är det nåt som underlättar jobbet!

1 Aug 2020