logo-image

Se sig lite om i stora vida världen

Något jag tror de allra flesta mår bra av, det är att våga upptäcka nya saker. Att åka på en resa till ett ställe man aldrig varit på. Inte bara hålla till godo med en färdig charter och vara på ett hotell hela dagarna. Nu kan det ju vara bra med charter med så sett, missförstå mig inte. Men tänk att ta dig till Sydamerika och upptäcka lite annat än turism! En resa Sydamerika finns att boka på inca.se. Det skulle jag själv gärna göra. Finns mycket i den världsdelen jag vill se. Har inte varit där innan. 

Litet land med mycket att upptäcka

Den som vill åka till ett land där det finns mycket att se och upptäcka, den ska åka till Costa Rica. Costa Rica resor finns även det på inca.se. Jag har läst en del om detta land och det är ganska litet om man jämför med de andra länderna i Sydamerika. Det är ett variationsrikt land. Dit skulle jag med kunna tänka mig att åka.

Våga gå utanför den bekväma zonen

Många är rädda för att testa på nytt. De stannar hemma i sitt hus, eller så tar de en charter till Teneriffa en vecka om året, för det har de alltid gjort i 20 år. Men om man vill upptäcka nya saker, så är det bra att våga åka! Det går att boka bussturer och rundresor, så att allt är klart och arrangerat. Då är det inte lika läskigt att åka!

14 Dec 2018