logo-image

Satsa på att renovera badrummet

Badrummet är vanligt att man känner att man vill renovera. Om du tycker det är dags för en badrumsrenovering Norrköping, så har du en del saker att tänka på. Fundera på hur du vill att det färdiga resultatet ska bli samt lägg upp en budget för vad din renovering får kpsta. Det finns en massa bra inspiration till badrum på nätet. Det är bra att ha en tydlig målbild, både för dig och för hantverkaren du kanske tar in. 

Gör en lista med vad du vill att det ska vara för funktioner och detaljer i badrummet. Det är ju bra om det är så att det uppfyller dina behov. Tänk även efter på vad för delar det är som är viktigast. Vill du satsa på exklusivt kakel och klinker eller föredrar du ett lyxigt badkar?

Tips för att slippa renovera

Ibland är det inte en badrumsrenovering Norrköping som behövs göras, det kan räcka att du gör små förändringar bara för att få det och kännas nytt. Det passar dig som inte just nu har en budget att göra en stor renovering. Saker du kan göra är att byta färg på fogen, om den är missfärgad och trist. Du kan även byta ut spegeln, byta belysning och byta inredning. Nya handdukar, ny badrummsmatta och nytt duschdraperi kan göra under. Ta även in växter med mera, det livar upp en hel del med det gröna. Sedan kan du testa att måla på kaklet, eller sätta upp färdiga klisterbilder. 

5 Dec 2019