logo-image

Renovera ditt stengolv

Är det så att du har ett stengolv eller ett marmorgolv i ditt hus? Kanske det börjar bli slitet? Ett nytt och fint stengolv är vackert att se på, men när det börjar bli slitet så är det inte lika fint längre. Sedan är det bra mycket svårare att hålla ett slitet stengolv eller marmorgolv rent. Du behöver inte tänka att du ska byta detta golv, utan det går att renovera på ett bra sätt. Golvet i sig kanske har sten som är många hundra år, men med rätt sorts slipning så ser den helt ny ut igen! Många gånger är det bara ytan som repats och det är enkelt att få hjälp med.

Behöver du slipa betonggolv?

Om det även är så att du har behov av slipning betonggolv så går det bra det med. Betongolv kan bli riktigt vackert genom att slipa det med HTC maskiner. Det finns något som heter HTC superfloor. Det är ett registrerat namn på ett förädlat, slipat betonggolv, slipat och polerat betonggolv som man gör med hjälp av HTC:s maskiner och diamantverktyg. Man polerar helt enkelt upp golvet kan man säga. Golvet får då en vacker slät yta, som har en hög kvalitet.

Ta hjälp av ett golvslipningsföretag

Du som vill slipa stengolv, marmorgolv eller betonggolv gör bäst i att ta kontakt med ett golvslipningsföretag. De har den rätta expertisen samt de rätta maskinerna för att göra det på ett bra sätt. 

31 Jan 2020