logo-image

Passa på dränera nu!

Bor man i hus är det mycket att renovera, i princip hela tiden. Det är inte klokt så fort tiden går, och tiden nöter på ens hus. Alla som bor i hus kan ju inte vara händiga, det kan man ju inte begära. Alla har heller inte råd att att anlita hantverkare. Tur då att det finns lagliga vägar att sänka kostnaderna via ROT-avdraget. Ju fler som äger huset, desto större blir möjligheten för alla att göra skatteavdrag på de tjänster som man anlitar. Materialet är heller inte så dyrt, så det billigaste är om man är någorlunda händig och kan göra det mesta själv.

Populärt göra det själv

Det är inte klokt vad populärt det är att göra allting själv. Det är program dagligen på vissa kanaler på TV som tror att de kan tala om för kleti och pleti vad de kan göra hemma själva. Men se upp, försäkringsbolagen brukar dra åt sig öronen om man har gjort felet på egen hand och inte anlitat en professionell hantverkare. De små sakerna kan man ju göra riskfritt, dock inte VVS, och elektrikerjobb.

Passa på att dränera i denna torra sommar!

Varför inte passa på att göra känsliga saker som dränering nu när det är så torrt utomhus? Sommartid är bästa tiden för att dränera eftersom vi har så låg nederbörd. Vi har haft en solig och mycket torr sommar. Då är det absolut bästa tiden nu att göra sådant som behövs göras på huset; måla, lägga om tak, renovera, rova ut och mycket sådant. En firma som kan hjälpa till med dräneringar i Stockholm är AK Entreprenad. De kan hjälpa till med markarbeten, anläggningsarbeten och dräneringar. De har lång erfarenhet av olika byggprojekt. De kan dränera eller tar hand om kompletta anläggningsarbete.

5 Sep 2017