logo-image

Lös dina lån och krediter

Ibland kan det vara så att man har hamnat i en situation, där man tagit flera olika lån, hos flera kreditgivare av olika anledningar. Detta leder oftast till att du får en lånekostnad som totalt sett är dyrare än om du lånat från ett enda ställe. Vad du kan göra i denna situation, oavsett varför du har hamnat där, är att lösa dina lån och krediter med ett lån från Bank Norwegian.

Hos Bank Norwegian kan du låna mellan 5 000 och 400 000 kronor utan säkerhet. När du ansöker om ditt lån, så kan du redan i början av processen fylla i vad du har för övriga lån och krediter som du vill ska betalas. Får du ett lån beviljat av Bank Norwegian, så löser de dessa skulder åt dig och för över resterande summa på ditt bankkonto.

Ansökningsprocessen är enkel och görs via Bank Norwegians hemsida. Fyll i dina uppgifter, din mail, summa du önskar låna, samt vilka övriga lån och krediter du har, samt identifiera dig med bank-ID. Du får direkt upp ett erbjudande på skärmen. Bank Norwegian ger dig sedan tillgång till ”mina sidor”. På dessa sidor kan du följa hur processen går, om du behöver komplettera med några uppgifter och vad det är du behöver skicka in. Efter att din ansökan är helt komplett, så tar det 0-2 dagar innan lånet blir utbetalat.

Samla dina lån

Med ett privatlån så får du alla dina lån samlade på ett och samma ställe. Genom att låta Bank Norwegian lösa dina lån och krediter så minskar du på de omkostnader som du har idag. För att bli beviljad ett lån hos Bank Norwegian så krävs det att du inte har några betalningsanmärkningar. Du måste även vara minst 18 år gammal och du ska ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna. Du genomgår även en kreditprövning innan du kan få ett erbjudande om lån. Om du vill öka chanserna till ett lån, så kan du fylla i en medsökande. Det kan även resultera i högre lånebelopp samt lägre räntesats.

24 Sep 2015