logo-image

Inte fel att ha en pool

Att bygga pool hemma vid sitt hus, det är inte fel. Dels för att höja värdet på huset, dels för att alltid ha badmöjligheter oavsett. Det finns idag flera varianter av pool att satsa på. En del platsbygger dem på altanen, en del sänker ner dem, andra satsar på fristående modeller. Vad som passar dig har mycket att göra med hur mycket plats du har samt hur mycket pengar du vill lägga på din pool. 

Vilken form på poolen passar bäst?

Förr var en pool fyrkantig eller rund. Idag finns det en massa olika former att välja på. Vad som passar dig har även det att göra med var du ska placera den samt hur mycket plats du har för din pool. Sen finns det de leverantörer av pooler som låter dig vara med och designa din egen form på den. 

Sedan finns det pooler där du kan värma upp vattnet. Det är inte fel att ha en pool som har lite varmare vatten, då det är behagligare att kliva ner i den. 

Bygga själv eller få hjälp?

Du kan bygga pool helt själv, genom att köpa rätt delar och sedan sätta samman dem. Allt beror på hur händig du är och hur avancerat du vill att det ska vara. Ska det grävas ut och så, så kan det vara bra att få hjälp med det. Samma sak om du tänker ha trädäck eller klinker runt. Så det är en sak att fundera på. 

5 Oct 2020