logo-image

Inred mysigt och varmt

På sommaren tänker man kanske inte så mycket på att inreda varmt och mysigt, däremot på vintern är man glad över att man gjort det. Vintertid behöver man många varma filtar att mysa under när det drar kallt från fönster eller från golvet. Själv har jag gjort det; inrett med fårskinn och alla i familjen gillar det, inklusive våra husdjur, särskilt vårt minsta husdjur, vår kattunge. Katter vet av någon konstig anledning alltid var det är som varmast. Det är därför den kan komma och lägga sig mitt på laptopen, just som man sitter och skriver viktiga blogginlägg.

Hunden vet var det är som mjukast

Om kattungen vet var det är som varmast, vet vår gamla hund var det är som mjukast. Hon lägger sig alltid på kudden i våra sängar, eller på tvätthögen i badrummet. Man kan hitta henne liggande på vårt fårskinn, medan kattungen ligger under den. De är roliga våra husdjur. Det är därför vi har dem. De är medlemmar i familjen och följer med oss vart vi än åker. Kattungen kan stanna hemma själv, medan vår hund inte kan det. Så efter att vi tog hand om dem, sitter vi numera alltid på alla uteserveringar, eftersom man inte får ha hund inne på restauranger, om man inte går på någon av Stureplans fashionabla restauranger. Där får man ta med hunden in.

Inreda med kuddar och filtar ger mys

Inreder man med många kuddar och filtar, blir det mysigt och ger många tillfällen till det. Vi har vårt fårskinn på soffan, men den kan man egentligen ha var som helst. Framför öppna brasan, eller på det kalla badrumsgolvet. Det är därför bra att ha några stycken hemma så man inte behöver frysa om fötterna. Då är det så skönt att gå barfota hemma. Vad gör du för att få det mysigt hemma?

20 Jun 2017