logo-image

Inget slår nyputsade fönster

Att ha rena, fräscha fönster i sitt hus är inte fel. Hur ofta de bör putsas är lite av en samvetsfråga, men det är vanligt att göra det 3-5 gånger per år. Man kan göra det på egen hand eller så anlitar man fönsterputs Norrköping. De tillfällen då det passar bra att putsa fönster eller beställa fönsterputs i Norrköping är om våren. Då vill man ju gärna få rena, fina fönster. Sedan är det även bra att göra det efter att gatusopbilen åkt förbi och sopat, samt att under sommaren är det perfekt att putsa alla fönster. Det går även att putsa fönster på vintern, det är bara att ha enkapsyl T-röd i vattnet, så att det inte fryser.

Att putsa sina fönster

Om det är så att du vill putsa dina fönster på egen hand, så är det rätt så lätt. Helst ska du undvika att använda fönsterputs, då det gärna gör dina fönster flammiga. Det är bättre att blanda ner såpa eller diskmedel i ditt vatten. För fula ränder kan du använda dig av ättika och sköljmedel.

Se även till att ha rätt verktyg så som torr trasa och en svamp eller fönsterskrapa. 

Få hjälp med din fönsterputsning

Ibland kan det vara skönt att slippa putsa fönstren på egen hand. Det går att anlita en städfirma som har fönsterputs som tjänst. Då får du fina, rena fönster, utan att själv behöva göra det! 

9 Apr 2021