logo-image

Fräscha upp hemmet med små medel

Många drömmer om att renovera hela hemmet, men det är ju inte alltid det finns pengar över för det. Det man kan göra är att fräscha upp hemmet, på andra sätt, ofta med små medel och en liten kostnad. Det är enkelt att förnya hemmet genom att byta kuddfodral för olika säsonger. Nu denna tid är det dags för kuddfodral av lätta material som linne eller bomull, i ljusa och härliga mönster för att lätta upp. Lägg undan tunga och mörka pälsfiltar och ta fram tunna, ljusa plädar. Samma sak med sängen, byt mot lakan i vårglada färger. Om du har en garderob i sovrummet, så kan du byta ut garderobsdörrar ikea, och på så vis få helt nytt!

Förnya hemmet

Du kan även förnya hemmet på enkelt sätt genom att möblera. En flytt av möblerna kan göra en stor skillnad. I köket kan du som har ikea köksluckor gamla stommar, byta ut köksluckorna mot nya. In med snittblkommor och gröna växter med, så att du får en känsla av vår!

Du kan även satsa på att måla om väggen eller sätta upp nya tapeter. Även det gör mycket för att förändra ett rum. Byta gardiner, mattor och dukar är även det smart. Satsa även på att köpa lite nya inredningsdetaljer, som en ny lampa eller vas eller kanske en tavla. 

Så ni ser, det går att göra det fräscht och nytt, utan att renovera allt!

24 Feb 2020