logo-image

Fint hus - fin bil

När man lägger ner sin själ på att bygga, bo in sig och underhålla ett fint hus till sig själv och sin familj så säger det väl litegrann om ens personlighet? Jags om uppfyllt drömmen om att bygga mitt eget hus känner enorm tillfredsställelse, särskilt eftersom huset jag låtit bygga  verkligen blev bättre än jag någonsin kunnat drömma om! Vad är nästa steg?

En Skoda skulle glittra på min uppfart

Vid varje flott hus sida står en fin bil, det står i lagen, visst? Nämen, skämt åsido, nog passar en riktigt fin bil ovanligt bra på uppfarten till ett nybyggt hus? Själv kör jag en ganska gammal bil vid det här laget och det är hög tid att göra nästa investering - en ny bil. Jag har suktat efter flera olika märken och modeller och har under min jakt fått upp ögonen för det tjeckiska märket Skoda, som numera finns i tyska Volkswagens koncern. Det är rejäla bilar till riktigt bra pris, faktum är att jag tror att en Skoda skulle se alldeles strålande vacker ut på min uppfart!

Jag tänker snart sätta av en dag för att åka till en Skoda återförsäljare jag nosat upp som finns i Ystad. Där tänkte jag spana in, klämma på och kanske provköra några olika Skoda modeller och lever de upp till mina förväntningar så blir det ett köp i höst. Barnsligt förväntansfull är jag inför det här köpet - inte lika mycket som när jag lät bygga mitt hus (vilket iofs var en mer utdragen process) - men ändå!

Har du någon erfarenhet av Skoda?

26 Aug 2016