logo-image

Factoring - nyckeln till framgång

Kämpar du på med ditt företag och upplever att tiden är för knapp för det du vill hinna eftersom saker du egentligen tycker är tråkigt och jobbigt tar upp alleles för mycket? Du är inte ensam. Att driva företag kommer med så många ansvarsområden som inte har med skapandet av ens vision att göra, utan är medföljande uppgifter som alla liksom bara måste ta itu med.

Det finns folk som är väldigt duktiga på administration; som kan spendera hela sina dagar med att fylla i blanketter, räkna på inkomster och utgifter, sköta bokföring och utfärda fakturor och lönelappar. Hatten av åt dem, för det finns betydligt fler som somnar bara av tanken på dessa uppgifter. Kreativa entreprenörer har passion och mål, men sällan stort intresse för pappersarbete - det är där factoringtjänster spelar en viktig roll.

Factoringtjänster

Man kan anlita ett factoringbolag att sköta ens fakturor, indrivning, bokföring och allmän administration, så slipper man själv. Inom konceptet factoring ingår mycket, som fakturaköp, fakturabelåning, inkasso och administration. På invoice.se kan du läsa mer om denna typ av tjänster, samt anlita Invoice Finance för att sköta de bitar du kämpar mest med.

En av de mest populära factoringtjänsterna är fakturaförsäljning. Om man säljer sina fakturor till Invoice Finance så får man betalt inom någon dag, plus att man slipper all besvärlig hantering - och eventuell indrivning om kunden skulle strula. Man vinner väldigt mycket mot priset man betalar - det är verkligen värt det!

Läs mer om factoring på invoice.se.

 

3 Aug 2016