logo-image

Det där med flyttstädning

En flytt, det kräver att man dels flyttar från en plats till en annan, det är packa lådor, byta adress, flytta abonnemang och så vidare. Sedan kommer vi till det där med flyttstädning. Detta kan du göra själv eller så anlitar du flyttstädning Norrköping. En flyttstädning i Norrköping kan du få via ett bra städföretag. Perfekt om du har ont om tid eller noll lust att göra det på egen hand.

Dock är det inte så svårt att göra på egen hand. Det gäller bara att inte missa något. Det kan vara bra att se till att följa en checklista.

Hur flyttstädar man på bästa sätt?

Det är som sagt bra att ta fram en checklista som du kan använda dig av. Det så att det verkligen blir bra städat och på alla ställen! En flyttstädning är ju en städning som måste vara riktigt noggrann då det ofta besiktas av någon. 

Du måste städa överallt och det mycket noggrannare än vad du brukar göra. Det ska utöver vanlig dammning, dammsugning och våttorkning även ses till att det blir rent på alla lister, i golvbrunnen, ugnen, kyl och frys och fönstren ska ju putsas med. 

Det är bra att se till att ha rätt städprodukter kvar i bostaden. Du kan behöva dammsugare, mopp, rengöringsmedel med mera.

Det är bra att se till att ha tömt lägenheten helt och hållet innan du börjar. Det är mycket enklare att städa då. Planera flyttstädningen på ett bra sätt så att du kan vara effektiv när du börjar. Det är bra att börja med att städa kök, badrum och andra rum som du sedan kan stänga till och inte använda mer. Ta hallen och såndana rum sist.

2 Jul 2019