logo-image

De lyxiga detaljerna gör stor skillnad

Vem vill inte låta bygga sitt eget drömhus? Helt efter egna önskemål och behov. Det tror jag de allra flesta gärna hade gjort, även om det är en avlägsen dröm för de flesta. De lyckliga få som faktiskt står inför ett husbygge, eller en renovering hemmavid, bör ha en viktig sak i åtanke. Det är de lyxiga detaljerna som gör den stora skillnaden. Väljer du de lite billigare alternativen för att spara några slantar på ditt bygge/din renovering så gör du dig själv en riktig björntjänst, för du kommer inte uppskatta det nya tillnärmelsevis lika mycket som om du hade satsat på kvalitet och precis de detaljer som du faktiskt drömmer om.

Lyxigt och härligt

Jag hade en kompis när jag var liten vars badrum hade golvvärme. Det var en otroligt härlig känsla att kunna gå barfota på kaklat golv mitt i vintern och känna värme under fotsulorna. Golvvärme har många fördelar, men framför allt är det lyxigt och en typisk sådan där detalj som gör stor skillnad.

Vattenburen golvvärme är inte bara lyxigt och härligt - det är också ett ekonomiskt sätt att värma upp rummen hemma. Det är som att placera elementen jämnt utspridda i golven istället för hänga dem i klumpiga metallkonsoller på väggarna. Värme stiger ju, så att låta den komma från golvet ger väldigt effektiv spridning av värmen.

Hade jag stått inför ett husbygge idag så hade jag med all säkerhet låtit installera golvvärme i hela huset.

6 Dec 2018