logo-image

Dags att byta till digitalt lås?

Det är inte fel att hänga med i tekniken och byta lås till ett som är digitalt istället för det du har nu. Det som är bra med digitala lås är att de kan styras på lite olika sätt. Har du en fastighet och hyr ut lägenheter så kan det vara riktigt smart att använda denna sortens lås. Det eftersom du då kan dela ut en enda nyckel, som sedan passar till flera olika dörrar i huset. Dels entrén, dels tvättstugan och så in till själva lägenheten. 

Att byta lås är även bra att göra i sin villa. Att gå från vanlig nyckel och lås till ett digitalt alternativ är inte fel.

Smart även för bostadsrättsföreningar

Ett digitalt låssystem är bra även för bostadsrättsföreningen, så att det blir enklare med nyckelhanteringar. För att byta lås till ett digitalt lås så är det bra att anlita en digital låssmed. Det krävs en hel del inställningar för att det ska bli bra. Men när allt sedan är installerat och klart så blir det enklare, för alla. Alla boenden kan sedan med en enda nyckel komma åt olika utrymmen och låsta dörrar. Det är även smidigare då man ska ha hantverkare på besök då det går att låsa upp för dem då de kommer utan att ens behöva vara där. Så om du vill vara en del av framtiden, se då till att byta lås och gå över till ett digitalt alternativ.

4 Dec 2020