logo-image

Är det dags att byta upp dig till ett hus?

Kanske det är så att du har sagt upp din lägenhet och är på gång att flytta in i ett hus? Grattis! Att flytta till hus är det många som drömmer om. Det är dock en del saker att ta tag i, då det ska flyttas! Dels ska du ju se till att packa allt du har, samt flytta eller byta abonnemang och avtal samt göra adressändring. Sedan ska en flytt alltid avslutas med en flyttstädning. 

Som tur är så måste du inte göra alla delar själv. Själva flytten kan du låta en bra flyttfirma ta hand om. Samma sak med flyttstädning. Så bor du i Malmö eller i Helsingborg, så kan du låta Städcompaniet ta hand om städningen då du flyttar. 

Hälsningar från Städcompaniet: läs mer om hur vi kan hjälpa till med flyttstädning i Malmö och läs mer om hur vi kan hjälpa till med flyttstädning i Helsingborg.

Flytt från lägenhet till hus

Oftast är det bra mycket enklare att flytta från en lägenhet till ett hus, än tvärtom. I en lägenhet kan man ju förvisso samlat på sig mycket, men det brukar samlas mer i ett hus. Dock kan det vara bra att innan du packar, att kolla över vad det är du vill ha med dig till ditt hus. Kanske det är läge att kasta alla trasiga prylar samt skänka eller sälja annat du inte vill ha?

Att byta upp dig till ett hus kan även innebära att du måste investera i nya möbler och fler av dem. Men det är oftast ett lite roligare "bekymmer".

14 Mar 2022