logo-image

Anlita proffs säkraste kortet

Ibland måste vi varna våra läsare att inte gå i fällan och tänka att "själv är bäste dräng". Mycket av sitt eget hus kan man fixa och renovera på egen hand, och det är bra. Det är kreativt, men också tidsödande. Många förhållanden har nära på "renoverats bort", då människor har ägnat all sin lediga tid åt att renovera sitt hus i stället för att ägna sig åt varandra. Synd tycker vi.

Anlita en fackman

Att anlita en fackman är inte så tokigt. Tvärtom. Anlitar ni en fackman och lejar bort renoveringsbehovet, får ni mer tid till att bygga upp er relation till varandra i familjen. Särskilt gäller detta arbeten inom VVS – värme, ventilation och sanitet. Att anlägga rätta rör, luftventilationer och värme kan stå en dyrt om det blir fel. Då är det bättre att ta den kostnaden och få det gjort på rätt sätt, än att göra det själv (på fel sätt) och betala dyrt för det i efterhand. 

Inte dyrt

Det är inte dyrt att anlita fackmän gällande VVS. Med det nuvarande ROT-systemet kommer man rätt så billigt undan. Vi har anlitat detta företag som tar ansvaret för att vi får rätt VVS installerat i vårt hus. Så varför inte prova anlita experter? Det är billigare än du tror.

27 Apr 2017